Thursday, March 4, 2021
Jurnalism corect


O primărie din județul Galați a fost închisă după ce un angajat a fost confirmat cu coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 5 mai 2020 Etichete: , ,

Primăria comunei Barcea din județul Galați a fost închisă pentru 48 de ore, după ce o femeie care lucrează în Serviciul de asistență socială a fost confirmată cu Covid-19.

Primarul comunei Barcea, Constantin Zamfir, a anunțat că asistentul social s-a simțit rău și pentru că prezenta simptome specifice de coronavirus a fost testată, rezultatul fiind pozitiv.

Fiindcă femeia a fost la serviciu, sediul instituţiei a fost închis pentru 48 de ore, urmând a se face dezinfecţie.

”Avem un singur caz, asistenta socială care este internată la Galaţi. Primăria va fi închisă 48 de ore cât durează dezinfecţia. Angajaţii primăriei care nu au simptome nu vor fi testaţi. Am întrebat şi aşa mi s-a spus ca se ţin testele pentru cei care au probleme. A mai fost domnul administrator în contact cu doamna şi, deşi nu are nimic, i-am făcut testul şi aşteptăm rezultatele. În comună mai este un singur caz de săptămâna trecută dar care nu are nicio legătură cu Primăria”, a declarat primarul Constantin Zamfir, conform news.ro.

DSP a demarat o anchetă epidemiologică pentru a stabili de unde a contractat virusul femeia şi cu cine a avut contact în ultimele zile.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW