Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


O polițistă din Brașov și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 31 decembrie 2021

O femeie, în vârstă de 29 de ani, ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov, s-a sinucis miercuri, 30 decembrie, în timp ce se afla la domiciliu, cu arma din dotare, un pistol Carpați. În locuință a fost găsit și un bilet de adio, lăsat de victimă. 

Surse judiciare au declarat pentru Mainnews.ro, că femeia s-ar fi certat cu soțul ei, tot polițist, pe tema intervenției unei cumnate în relație. Pentru a detensiona situația, acesta ar fi plecat de acasă.

A urmat un schimb de mesaje între ei, iar ea a scris că „va rezolva toate problemele”. Soțul l-a apelat pe tatăl femeii și i-a spus că nu poate gestiona situația. Deoarece nu i-a răspuns la telefon, tatăl și soțul au mers împreună în locuință, unde au găsit-o împușcată și au anunțat la 112.

Potrivit acelorași surse, femeia a activat în Poliție mai bine de cinci ani. Imediat după încadrare, a ocupat funcția de ajutor de șef de post la Poliția Comunală Bod. În perioada 2019 – 2021 și-a desfășurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane iar în martie 2021 a fost numită în funcția de ofițer la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

Ultima testarea psihologica a fost efectuata în luna ianuarie 2021.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW