Friday, December 3, 2021
Jurnalism corect


O nouă zi de proteste | Manifestanții aplaudă în fața Ambasadei Rusiei / Două persoane, duse la poliție de Jandarmi și amendate

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 14 iulie 2020 Etichete: , ,

O nouă zi de proteste are loc, marți seară, în Capitală. Cetățenii au ieșit în stradă fără să mai țină cont de regulile de protecție sanitară sau de existența coronavirusului. 

Protestul a început, marți seară, în Piața Guvernului. Manifestanții au trecut pe rând în fața sediilor PSD și PNL. Protestatarii au ajuns și la sediul Ambasadei Rusiei la București din șoseaua Pavel D. Kiseleff 6, unde au dedicat un moment pentru a aplauda.

Până în acest moment jandarmii au sancționat doi protestatari pe care i-au dus la secția de poliție. Cei în cauză au fost sancționați pentru că au refuzat să se legitimeze și pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitară impuse în această perioadă.

„Cele două persoane din Piața Victoriei care au fost conduse la secția de poliție, au fost sancționate cu amenzi în valoare de 1000 și respectiv 1500 de lei, pentru refuz de legitimare, conform legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea _faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice_ și pentru nerespectarea interdicțiilor de a participa la manifestații publice în spații deschise conform legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, transmite Jandarmeria.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW