Friday, January 21, 2022
Jurnalism corect


O mașină a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. În autoturism s-ar fi aflat un om de afaceri cunoscut pe plan local, fost socru al unui deputat PNL

By Redactia , in Justitie Stirile zilei , at 29 mai 2021 Etichete: ,

O mașină a explodat, sâmbătă dimineața, în parcarea unui supermarket din Arad. La volanul autoturismului s-ar fi aflat Ioan Crișan, un cunoscut om de afaceri pe plan local, fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea. Șeful Poliției Române a trimis la fața locului o echipă de la București, condusă de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale.

„Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian GHEORGHE”, a transmis IGPR.

Potrivit criticarad.ro, care citează martori oculari, Ioan Crişan ar fi oprit să bea o cafea la un local de lângă supermarket, iar după ce a urmat la volan, maşina a explodat.

Sursa foto: criticarad.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW