Wednesday, December 8, 2021
Jurnalism corect


O firmă de haine asociată cu Cătălin Botezatu și una de comerț alimentar, printre cele care vor livra echipamente sanitare statului

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 26 martie 2020 Etichete: , , ,

Statul român va achiziționa în regim de urgență, prin încredințare directă, echipamente sanitare pentru împiedicarea răspândirii și combaterea COVID-19. Printre firmele care au obținut contracte se numără una care comercializează articole vestimentare, promovată de Cătălin Botezatu și o firmă din județul Giurgiu, înființată în 2019, care se ocupă cu comerțul cu amănuntul. Cele două firme ar urma să încaseze 143 de milioane de lei.

Potrivit Hotnews, o firmă din județul Giurgiu a reușit să vândă Guvernului 1,75 milioane de măști de protecție pentru 56 milioane lei, la un preț mediu de 32 lei bucata.

Mai exact, potrivit unei situații a achizițiilor directe publicate de Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate (ONAC), au fost încheiate două acorduri cadru cu firma Romwine&Cofee SRL, pentru achiziția a câte 875.000 măști de tip FFP2 sau FFP3. Primul acord este în valoare de 22,8 milioane lei, iar al doilea de 33,2 milioane lei. Prin primul acord sunt achiziționate 850 mii măști la prețul de 26 lei bucata, iar prin al doilea sunt cumpărate alte 850 mii măști la prețul de 38 lei bucata.

Romwine & Cofee SRL ar urma să facă livrarea măștilor etapizat, pe parcursul a 35 de zile calendaristice.

Viggo Fashion, contracte de 87 de milioane de lei pentru costume de protecție și viziere

Potrivit Ziarul Financiar, Viggo Fashion International SRL a câştigat un contract de 54 mil. lei pentru furnizarea a 500.000 de combinezoane şi un altul în valoare de 33 mil. lei pentru 1,75 milioane de viziere de protecţie, livrarea urmând a se face etapizat pe parcursul a 45 de zile calendaristice.
Viggo, un brand a cărui imagine este designerul vestimentar Cătălin Botezatu, a îmbrăcat echipa naţională de fotbal la EURO 2016 și reprezentativa de fotbal de tineret (U21), la Campionatul European din 2019.
Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW