Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


O firmă controlată de un apropiat de-ai lui Ionel Arsene, desemnată câștigătoare la licitația de 50 de milioane euro pentru lărgirea la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 9 iulie 2021

Firma Mavgo Holding, venită în asociere cu BDU Maxi Construct, a fost desemnată, vineri, câștigătoarea licitației pentru proiectarea și execuția lucrărilor de lărgire la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu.

Prețul oferit de ofertant pentru lărgirea la patru benzi a celor 21,4 km este de 239 milioane lei fără TVA, ceea ce presupune un cost mediu de 11,16 milioane lei fără TVA / km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Conform G4Media, firma care vrea să înceapă exploatarea este Mavgo Holding din Bacău. În spatele ei se află Gheorghe Vlasie, zis Ginel, al cărui fiu a fost botezat de șeful Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Firmele controlate de Vlasie, abonate la contracte cu statul

Potrivit datelor publicate pe SEAP, Aqua Parc, controlată prin tatăl său de același Gheorghe Vlăsie, a câștigat în perioada iulie 2018 – iulie 2020 nu mai puțin de 39 de contracte cu instituții publice.

Pe 2 iunie, Aqua Parc a câștiga licitația pentru proiectarea și execuția Drumului Național 28B Târgu Frumos – Botoșani, contract în valoare de 60 de milioane de euro.

De asemenea, Aqua Parc a semnat semnat un contract de 52 de milioane de euro, fără licitație, cu DRDP Iași din cadrul CNAIR pentru reabilitarea drumului național 15 Bicaz – Poiana Largului.

În august 2019, firma a încheiat un contract cu CJ Neamț de 2,2 milioane de lei pentru reabilitarea unor drumuri județene.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 11017 more Information to that Topic: mainnews.ro/o-firma-controlata-de-un-apropiat-de-ai-lui-ionel-arsene-desemnata-castigatoare-la-licitatia-de-50-de-milioane-euro-pentru-largirea-la-patru-benzi-a-dn-7-baldana-titu/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/o-firma-controlata-de-un-apropiat-de-ai-lui-ionel-arsene-desemnata-castigatoare-la-licitatia-de-50-de-milioane-euro-pentru-largirea-la-patru-benzi-a-dn-7-baldana-titu/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: mainnews.ro/o-firma-controlata-de-un-apropiat-de-ai-lui-ionel-arsene-desemnata-castigatoare-la-licitatia-de-50-de-milioane-euro-pentru-largirea-la-patru-benzi-a-dn-7-baldana-titu/ […]

  • … [Trackback]

    […] Information on that Topic: mainnews.ro/o-firma-controlata-de-un-apropiat-de-ai-lui-ionel-arsene-desemnata-castigatoare-la-licitatia-de-50-de-milioane-euro-pentru-largirea-la-patru-benzi-a-dn-7-baldana-titu/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *