Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


O fetiță de 10 ani din Brăila a fost violată de doi bărbați. Cum a fost ademenită copila

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 26 noiembrie 2019 Etichete: , ,

O fetiță de 10 ani din Brăila a fost violată de doi bărbați, care au ademenit-o într-o locuință din oraș. Poliția a fost sesizată de doctori, după ce mama copilei a mers cu fata la spital.

Potrivit IPJ Brăila, în jurul orei 23:40, polițiștii au fost sesizați de medicii de la Spitalul Județean de Urgență Brăila, anunțându-i că mama fetei s-a prezentat la spital împreună cu fiica sa, în vârstă de 10 ani, pentru a fi consultată, susținând că minora a fost violată.

În urma examinării medico-legale, s-a confirmat faptul că fetița a fost violată.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, în timp ce fetița se afla într-un cartier din oraș, ar fi fost acostată de doi bărbați necunoscuți și ademenită să meargă într-o locuință din Brăila. Aici, prin violență, ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu aceștia.

La scurt timp de la primirea sesizării, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au reușit sa-i identifice și să-i depisteze pe cei doi tineri, cu vârste de 20 și 30 de ani, bănuiți de comiterea faptei, care au fost conduși la sediul Poliției”, a transmis IPJ Brăila.

Cei doi vor fi prezentați în cursul acestei zile cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, a fost  întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de viol, fiind continuate cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/o-fetita-de-10-ani-din-braila-a-fost-violata-de-doi-barbati-cum-a-fost-ademenita-copila/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW