Sunday, July 25, 2021
Jurnalism corect


O femeie care a ucis acum 12 ani un bărbat a fost prinsă de carabinieri

By Daniela Eremia , in Justitie Stirile zilei , at 21 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

O femeie care a făcut o crimă în urmă cu 12 ani, în apropierea unei discoteci din localitatea Tâmpa, județul Hunedoara, a fost prinsă în Italia. Femeia se afla în urmărire internațională, în categoria „most wanted”, fiind condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Femeia a fost prinsă de carabinieri cu ajutorul Poliției Române și a autorităților judiciare italiene.

În urmă cu 12 ani, în 2007, în noaptea de 15 spre 16 septembrie, femeia împreună cu alte două persoane a lovit un bărbat, provocându-i răni grave în urma cărora acesta a decedat.

În urma cooperării dintre autoritățile judiciare române și cele italiene, femeia a fost prinsă și arestată de către carabinieri, în localitatea Scafati.

Urmează ca aceasta să fie predată autorităților.

Anca Maria Murg, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara, pentru comiterea infracțiunii de omor calificat, în anul 2012. Tot atunci a și fugit din țară.

„S-a reținut că inculpata Anca Maria Murg, a dat dovadă de o violență extremă, lovind victima cu picioarele peste cap și corp și chiar cu un bolovan în cap (…) Mai mult, pe inculpată a observat-o continuând să o lovească pe victimă și după ce ceilalți inculpați s-au îndepărtat iar la un moment dat, când victima a încercat să se ridice,a călcat-o pe cap.”, se arată în hotărârea instanței.

Ceilalți doi inculpați, Sorin Vasile Benegui respectiv Silviu Bogdan Bruzlea, nu au fost găsiți, fiind dați în urmărire generală.

În noaptea de 15 spre 18 septembrie 2007, la discoteca „Tiger” din localitatea Tâmpa, județul Hunedoara, în jurul orelor 2.00, victima aflată sub influența băuturilor alcoolice a avut o altercație cu prietena unuia dintre inculpați, Bruzlea Silviu Bogdan, care atunci avea vârsta de 20 de ani.

Inculpatul aflând despre acest incident, a luat o bâtă de baseball și s-a întors la discoteca „Tiger”, unde a luat legătura cu ceilalți inculpați hotărând să-i aplice victimei o „corecție”.

Cunoscând traseul pe care se va deplasa victima, grupul de tineri l-au așteptat la cca. 300m de discotecă. Când victima s-a apropiat, atacatorii l-au lovit cu pumnii și picioarele, cu bâta de baseball și chiar cu un bolovan.

Incidentul a durat aproximativ 10 minute, iar la apariția poliției, agresorii s-au împrăștiat. Victima care a suferit răni grave a fost transportată, pe data de 16.09.2007, la un spital din Timișoara unde a și decedat la data de 19.09.2007.

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW