Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


O femeie, cadru militar, arestată după ce și-a lovit brutal fetița de 2 luni. Copilul a ajuns la spital cu fracturi și traumatism cranian

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 18 aprilie 2024 Etichete: , , ,

O femeie, care este cadru militar în București, a fost plasată în arest preventiv după ce a fost acuzată că și-a agresat fetița în vârstă de doar două luni, cauzându-i mai multe răni, printre care fracturi costale și la mâini, precum și un traumatism cranian. Potrivit medicilor, micuța are nevoie de îngrijiri medicale timp de 40-50 de zile.

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București a comunicat joi că procurorii din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București au cerut, pe 14 aprilie, arestarea preventivă a inculpatei C.V.A., cadru militar, care este investigată pentru violență în familie.

”Situaţia de fapt reţinută în sarcina inculpatei C.V.A. constă în aceea că, la data de 11.04.2024, în timp ce se afla singură cu fiica sa minoră, C.E.I., în vârstă de 2 (două) luni la adresa de domiciliu, i-a provocat în mod voluntar acesteia leziuni traumatice constând în traumatism cranio-cerebral în condiţii neprecizate, fractură os parietal bilateral, traumatism toracic – fracturi arcuri costale de la C3 la C8 bilateral, fractură cu deplasare humerus drept, fractură mână dreaptă, escoriaţie facială şi lateralo-cervicale bilaterale, escoriaţie umăr stâng. Leziunile au fost evaluate preliminar de către un medic legist din cadrul SML Prahova ca necesitând 40-50 zile îngrijiri medicale în absenţa complicaţiilor”, a arătat sursa citată.

Tribunalul Militar București a acceptat cererea formulată de către Parchet și a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele femeii.

Investigațiile din cadrul acestui dosar au fost coordonate cu sprijinul IGPR – DOS, DGPMB, I.P.J. Prahova și S.R.T.P. București.

Conform relatărilor din presă, femeia, care este cadru militar activ, a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Ploiești împreună cu fetița ei în vârstă de două luni și cu tatăl acesteia, iar medicii au constatat că micuța prezenta multiple traumatisme.

foto: pixabay

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW