Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


O bancă din România donează aproape un milion de lei către nouă spitale aflate în linia întâi în lupta împotriva Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 12 mai 2020 Etichete: , ,

CEC Bank a anunțat, marți, că acordă sponsorizări de aproape un milion de lei către nouă spitale care se află în linia întâi în lupta împotriva coronavirusului, iar sumele de bani vor fi folosite pentru achiziția de echipamente și materiale sanitare necesare personalului din spitale.

„CEC Bank, instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie şi cea mai extinsă reţea teritorială din România, se alătură luptei împotriva răspândirii pandemiei de coronavirus. CEC Bank a acordat sponsorizări în valoare de aproximativ un milion de lei (200.000 de euro) către nouă spitale publice din cele mai afectate regiuni ale ţării, pentru achiziţia de echipamentele de protecţie şi materiale necesare pentru personalul din spitalele din România”, arată banca într-un comunicat.

Astfel, cele nouă spitale care au fost sponsorizate sunt din București și din orașe medii și mici din opt județe unde se înregistrează un număr mai ridicat de infectări: Suceava (Spitalul Judeţean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava), Timiş (Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj), Alba (Spitalul Municipal Blaj), Hunedoara (Spitalul Municipal Orăştie), Constanţa (Spitalul Municipal Medgidia), Braşov (Spitalul Municipal „Aurel Tulbure” Făgăraş), Neamţ (Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ) şi Galaţi (Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci).

„CEC Bank s-a implicat în cauze relevante pentru români şi pentru comunităţile aflate în nevoie. Sponsorizăm aceste nouă spitale din oraşe mai mici – dar care se află în comunităţile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariaţii din spitale – pentru a ne arăta recunoştinţa faţă de cei care luptă în prima linie şi au grijă de noi şi am luat măsuri speciale pentru plata pensiilor,  pentru a proteja persoanele vârstnice, cei mai vulnerabili în faţa acestei boli”, declară Bogdan Neacşu, preşedinte – director general CEC Bank.

Sumele vor fi folosite pentru achiziția de echipamente de protecție și materiale sanitare necesare personalului din spitale pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Totodată, CEC Bank anunță măsurile pe care le-au luat pentru clienți în contextul pandemiei de Covid-19. toţi clienţii CEC Bank pot beneficia de aplicaţia de Mobile Banking gratuit, timp de 6 luni, oferte speciale pentru salariaţii din spitale la creditele de consum şi la cele pentu locuinţe, precum şi facilităţi pentru plata pensiilor, trimiterea, în mod gratuit, a cardurilor de debit la domiciliul clienţilor care îşi încasau pensiile la ghişeu şi încasarea pensiilor în numerar, la domiciliu, fără taxe suplimentare.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW