Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


O asistentă de la Spitalul de copii Marie Curie, infectată cu COVID-19 / Reprezentantul spitalului: Nu lucrează la patul bolnavului

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 16 martie 2020 Etichete: , , ,

O asistentă medicală de la Spitalul de copii Marie Curie a fost diagnosticată ca fiind infectată cu COVID-19, la data de 10 martie. Într-o declarație pentru Main News, reprezentantul unității medicale, dr. Carmen Murariu, a precizat că asistenta în cauză a intrat în contact cu 6 persoane, însă, niciuna nu este pacient. Femeia se află în acest moment internată la Spitalul Victor Babeș. 

„Doamna asistentă confirmată cu coronavirus este internată la Spitalul Victor Babeș. A fost duminică, 8 martie, la o întrunire de familie. A venit la serviciu, conform schemei de program, marți, 10 martie. În timp ce era la vestiar, a aflat că persoanele cu care s-a întâlnit pe 8 martie au fost confirmate cu coronavirus. În momentul acela a anunțat asistenta șefă și s-a autoizolat. A intrat în contact cu șase persoane. Fac precizarea că nu lucrează la patul bolnavului.”  – a declarat Carmen Murariu, medic primar epidemiolog la Spitalul „Marie Curie”.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW