Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit în Giurgiu. Doi oameni au murit UPDATE

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 27 august 2022

UPDATE Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au deschis o anchetă în urma accidentului aviatic, de sâmbătă după amiază, din judeţul Giurgiu, în urma căruia şi-au pierdut viaţa două persoane.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a transmis, sâmbătă seara, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală în legătură cu incidentul aviatic din Giurgiu, transmite News.ro.

Știrea inițială

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a anunțat sâmbătă, 27 august, că o aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Giurgiu. Doi oameni au murit.

Accidentul a avut loc în localitatea Letca Nouă.

„Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate 2 mașini de stingere, 1 ambulanță SMURD și 1 ambulanță SAJ. În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu 1 mașină de stingere și 1 ambulanță SMURD de la ISU Teleorman.

De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de raspuns, s-a solicitat și o resursă aviatică din cadrul IGAV”, anunța IGSU.

La fața locului au fost identificate două persoane decedate.

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a declarat că în avion s-ar fi aflat două persoane.

„Situaţia este în dinamică. Se confirmă că a fost un accident aviatic cu un avion de mici dimensiuni. Din ce ştim, sunt două persoane în avionul respectiv, dar informaţiile vor fi confirmate când vor ajunge colegii la faţa locului”, a declarat Arafat.

Foto: ISU Giurgiu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW