Wednesday, June 16, 2021
Jurnalism corect


Nuntă cu 200 de persoane, într-un hotel din Suceava care îi aparţine lui Ştefan Mandachi / Omul de afaceri neagă: Se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare

By Redactia , in Justitie Stirile zilei , at 28 martie 2021 Etichete: ,

Autoritățile din Suceava au oprit o nuntă la care participau aproximativ 200 de persoane. Surse judiciare au declarat că evenimentul avea loc în restaurantul unui hotel din Suceava, care îi aparține omului de afaceri Ștefan Mandachi. În replică, acesta susține că în local erau respectate regulile de protecție.

„Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respectarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare”, a scris Mandachi pe Facebook.

Afaceristul a devenit cunoscut după ce a inaugurat un metru simbolic de autostradă în Moldova.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW