Thursday, December 1, 2022
Jurnalism corect


Numirea lui Adrian Zuckerman în funcţia de ambasador al SUA la Bucureşti, votată luni în Senatul american

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 18 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Senatul american votează, luni, numirea în funcţia de ambasador al Statelor Unite la Bucureşti a lui Adrian Zuckerman, conform unui document al instituției.

Adrian Zuckerman a primit avizul Comisiei de specialitate a Senatului american pentru postul de ambasador al SUA la Bucureşti.

Președintele Donald Trump l-a nominalizat, la sfârşitul lunii iulie 2018, pe Adrian Zuckerman pentru funcția de ambasador al SUA în România.

Înlocuitorul lui Hans Klemm este născut în România şi a emigrat în Statele Unite, împreună cu familia, la vârsta de 10 ani. El a fost propus încă de vara trecută, dar procesul de validare a fost greoi. Casa Albă a trebuit să retrimită nominalizarea lui Adrian Zuckerman noului Senat, format după alegerile din toamnă.

Acesta este de profesie avocat și a ocupat în trecut funcția de preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară al unei instanţe civile şi de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York.

Numirea sa, amânată din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală

Numirea în funcția de ambasador SUA în România a lui Adrian Zuckerman, a fost amânată de către Comisia de Politică Externă a Senatului Statelor Unite, pe fondul unor acuzații de hărțuire sexuală.

Adrian Zuckerman a fost dat în judecată, în 2008, fiind acuzat de către secretara de la firma sa de avocatură, Jamie Ferrauiola, că ar fi hărțuit-o sexual.

Citeste si:  Orban: Îi solicit public Vioricăi Dăncilă să renunțe la practicile odioase de capturare a statului

Senatorul Bob Menendez, membru al Comisiei de Politică Externă, a cerut la Casa Albă verificări suplimentare pentru Zuckerman.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW