Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


16 persoane reținute, dintre care opt arestate preventiv, în urma conflictului de la Săcele

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 20 aprilie 2020 Etichete: , ,

Opt persoane implicate în conflictul de la Săcele, județul Brașov, au fost arestate preventiv. Alte opt persoane sunt reținute, așteptându-se decizia instanței.

„Polițiștii brașoveni au continuat cercetările într-un dosar penal disjuns, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Astfel, a fost probată activitatea infracțională a încă 8 persoane, acestea fiind reținute pentru 24 de ore. Toate cele 16 persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a declarat Nadia Olaru.

În urma altercației de la Săcele au fost reținute, inițial, opt persoane pentru tentativă de omor, încăierare și tulburare a liniștii publice.

Un conflict la care au participat aproximativ 20 de persoane a fost iscat, duminică, în prima zi de Paște, în municipiul Săcele din Județul Brașov. A fost nevoie de intervenția polițiștilor și jandarmilor.

Nu este clar de la ce a pornit conflictul, motiv pentru care poliția face cercetări. În total au fost duse la audieri 18 persoane.

“Cele 18 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.  Cercetările se desfăşoară sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală”, conform IPJ Braşov.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW