Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Numărul medicilor din Arad confirmați cu virusul Covid-19 crește/ Încă două cadre medicale au fost infectate

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 martie 2020 Etichete: , ,

Încă doi medici din Arad au fost diagnosticați cu virusul Covid-19. Aceștia sunt angajații Spitalului Orășenesc Ineu. Până în prezent, Grupul de Comunicare Strategică a mai confirmat două îmbolnăviri în rândul medicilor din Arad.

Potrivit unei postări pe Facebook a unității medicale, cele două cadre au fost suspecte de coronavirus și izolate pe 25 martie. Pe 26 martie au ieșit rezultatele la testarea pentru Covid-19, acestea fiind pozitive.

Potrivit sursei citate, starea de sănătate a celor doi medici este stabilă, aceștia urmând a fi transferați la spitalul de Boli Infecțioase Timișoara.

 „Dragi concetățeni in contextul epidemiologic al infecției cu COVID-19 , primele cazuri suspicionate au fost testate in 25.03.2020 și izolate la nivelul Spitalului Orasenesc Ineu. Confirmate pozitiv in 26.03.2020 ora 18. Cele două cazuri fac parte din echipa medicală a spitalului nostru, in momentul de fața sunt stabile si urmeaza sa fie transferate de la Spitalul Orașenesc Ineu la spitalul de Boli Infecțioase Timișoara. Vă rugăm să nu intrați în panică. Vom reveni cu precizări. Doamne ajută!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Spitalului Orăşenesc Ineu.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/numarul-medicilor-din-arad-confirmati-cu-virusul-covid-19-creste-inca-doua-cadre-medicale-au-fost-infectate/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW