Sunday, November 27, 2022
Jurnalism corect


Numărul deceselor în urma atacului de la Spitalul de la Săpoca a ajuns la șase

By Andreea Traicu , in Stirile zilei , at 26 august 2019 Etichete: ,

Încă un pacient, victimă a agresiunii de la Spitalul Săpoca, a murit luni dimineață. Este al șaselea deces înregistrat în urma atacului de la Spitalul de Neuropsihiatrie. Pacienta decedată avea 79 de ani și suferise o intervenție chirurgicală complexă și, de când a fost adusă la București, s-a aflat în permanență în stare gravă. 

O altă pacientă internată la Spitalul Universitar este, de săptămâna trecută, transferată în secția de neurochirurgie, în stare stabilă. Alți răniți se află în îngrijirea medicilor la Spitalele Pantelimon, Bagdasar și Floreasca. Potrivit medicilor, rănita internată la Floreasca este în stare gravă, aceștia fiind rezervați față de șansele ei de supraviețuire.

În noaptea de 17 august, un pacient aflat în sevraj etilic, a atacat cu un stativ de metal 13 pacienți aflați în grija medicilor de la Spitalul de Neuropsihiatrie. Ulterior, el a ajuns în fața magistraților care au decis că el trebuie reinternat la Săpoca pentru a fi expertizat psihiatric.

Bărbatul de 38 de ani a atacat cu stativul de la perfuzii pacienţii din două saloane, făcând 13 victime, din care șase au decedat până în acest moment.

Foto: digi24

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW