Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Noul purtător de cuvânt al PNL: Ar fi un moment oportun ca legea vaccinării obligatorii să fie scoasă din sertare și să fie dezbătută

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 6 decembrie 2021

Ionuț Stroe, noul purtător de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL), a declarat luni, 6 decembrie, după Biroul Executiv al liberalilor, că este un moment oportun, în opinia sa, ca Legea vaccinării să fie scoasă din sertar și să fie dezbătută în Parlament.

El a precizat că nu s-a discutat despre Legea vaccinării obligatorii în ședința PNL, dar din punctul său de vedere, este un moment oportun pentru ca aceasta să fie dezbătută de parlamentari, în contextul pandemic actual.

„Simt nevoia de a face o separație dintre Legea vaccinării, amintită de dvs., și ceea ce se înțelege prin Legea certificatului verde. Legea certificatului verde a apărut în contextul crizei sanitare COVID, iar legea amintită de dvs (legea vaccinării – n.red.) se află în dezbatere de foarte mult timp aici, în Parlament.

Nu am discutat acest lucru, dar de ce nu? Ar fi un moment oportun, din punctul meu de vedere vă răspund, ca această lege să fie scoasă din sertare și să fie dezbătută. Este un moment oportun, este un moment în care foarte multă lume este atentă, înțelege fenomenul și este în măsură să susțină sau nu această lege”, a declarat Ionuț Stroe într-o conferință de presă susținut după ședina BEx al PNL.

Întrebat dacă PNL va scoate din sertar legea, el a replicat: „Nu vă pot răspunde la acest lucru, nu există un sertar în Parlamentul României și nu depinde neaparat de voința PNL, există Birouri Permanente care aprobă ordinea de zi. Vom vedea”.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/noul-purtator-de-cuvant-al-pnl-ar-fi-un-moment-oportun-ca-legea-vaccinarii-obligatorii-sa-fie-scoasa-din-sertare-si-sa-fie-dezbatuta/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/noul-purtator-de-cuvant-al-pnl-ar-fi-un-moment-oportun-ca-legea-vaccinarii-obligatorii-sa-fie-scoasa-din-sertare-si-sa-fie-dezbatuta/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW