Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nouă membri ai clanului „Duduianu”, reținuți în urma perchezițiilor de marți – FOTO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 22 iulie 2020 Etichete: , , ,

Peste 100 de polițiști au percheziționat, marți, mai multe adrese din București, Ilfov și Teleorman într-un dosar de tâlhărie și șantaj. Un număr de nouă persoane au fost reținute de polițiști.  Perchezițiile au vizat clanul „Duduianu”. Polițiștii au descins chiar la locuința din zona Piața Delfinului a unuia din membrii influenți ai grupării, cunoscut drept „Seif”.

Vezi și Percheziții de amploare în București, Ilfov și Teleorman. 13 persoane urmează să fie aduse la audieri / Sunt vizați membrii clanului „Duduianu” – VIDEO 

Mai mulți membri ai grupării sunt acuzați că au tâlhărit cântăreți de manele, printre care și pe Florin Salam. Conform anchetatorilor, soliștii erau amenințați și puși să cânte gratuit la diferite evenimente.

”În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 de euro, sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, se arată în comunicatul emis de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *