Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Nou-născut, găsit mort într-o pungă, într-un hotel din București. Procurorii o audiază pe tânăra mamă

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 21 august 2023 Etichete: , ,

Un nou -născut  decedat a fost găsit într-o pungă, într-un hotel din Sectorul 5 al Capitalei, anunță Poliția Capitalei.  Punga a fost abandonată, duminică, 20 august, de către o femeie cazată în hotel, în vârstă de 22 ani, cercetată acum de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. 

„La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curăţenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 17, care au confirmat cele sesizate iniţial”, a transmis, luni, 21 august, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Potrivit surselor Main News, femeia și-ar fi provocat avortul, deoarece nu își dorea să păstreze copilul. Este audiată de procurori, urmând să se decidă, dacă vor fi luate măsuri preventive împotriva sa.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii