Thursday, March 28, 2024
Jurnalism corect


Noi măsuri de relaxare de la 15 iunie, anunțate de ministrul de Interne. Când ar putea fi reluate cursele aeriene către Marea Britanie- VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 3 iunie 2020 Etichete: , , , , , ,

Minstrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune că în acest moment se analizează posibilitatea ca zborurile spre și dinspre Marea Britanie să fie reluate din data de 15 iunie.

„Se analizează posibilitatea anulării acestor suspendări, adică posibilitatea reluării curselor regulate din 15 iunie.  Cu ocazia analizei pentru a 3-a etapă de relaxare, din 15 iunie există această posibilitate, după analiza specialiștilor”, a spus ministrul Internelor, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, tot din 15 iunie este posibil ca măsura izolării la domiciliu pentru persoanele care se întorc din străinătate să fie regândită.

„Înregistrând în frontieră un aflux mare de cetățeni, izolarea s-a impus și de la 1 iunie, dar în funcție de evoluția epidemiologică la nivelul întregii țări, se poate lua oricând o asemnea decizie cu privire la nemeniținerea sau menținerea doar parțială a izolării la domiciliu”, a spus Marcel Vela.

sursa foto: facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW