Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Noi detalii din ancheta dublei crime de la Onești. Criminalul Gheorghe Moroșan lansează amenințări de pe patul de spital

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 25 iunie 2021

Apar noi informații din ancheta privind dubla crimă de la Onești. Autorul, Gheorghe Moroșan, lansează amenințări la adresa conducerii poliției, chiar de pe patul spitalului în care este tratat, conform stenogramelor intrate în posesia Mainnews.ro.

Într-o discuție avută cu polițistul care-l păzea, Moroșan a susținut că vrea în continuare să se răzbune, ținta fiind de această dată chiar comandatul poliției Onești.

Moroșan, detectat cu tulburare de personalitate, mai susține că îi pare rău pentru că i-a ucis pe muncitori, despre care afirmă acum că n-au avut nicio vină.

Context

Gheorghe Moroșan, în vârstă de 60 de ani, a luat ostatici, la începutul lunii martie, doi muncitori într-un apartament din Onești, pe care i-a ucis cu un cuțit după circa cinci ore. În tot acest timp, oamenii legii au încercat să-l convingă să-i elibereze pe cei doi, însă au evitat o acțiune în forță.

Criminalul era nemulțumit de o decizie a instanței prin care pierduse apartamentul respectiv în favoarea firmei la care lucrau cei doi bărbați.

CITEȘTE ȘI: ANALIZĂ | Radiografia unui stat care eșuează în a-și salva cetățenii: Murim cu șansa în mână, în timp ce așteptăm să fie mai bine

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW