Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Noi detalii despre bărbatul omorât în timpul altercației din Piața Constituției/Mai multe persoane au fost duse la audieri

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 30 septembrie 2019 Etichete: , , ,

În urma necropsiei efectuată de INML, asupra corpului persoanei decedată ieri, în Piața Constituției, a reieșit faptul că bărbatul a suferit o hemoragie craniană provocată de niște lovituri cu un corp dur. 

„S-a concluzionat ca decesul a fost cauzat de o hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unui traumatism al extremității cefalice, leziune ce s-a putut produce prin lovire cu un corp dur”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

De asemenea, pe corpul victimei au fost găsite și leziuni la nivelul spatelui și a membrelor, provocate tot de un corp dur, neindentificat deocamdată. Conform aceleiași surse,  pe corpul persoanei decedate nu au fost identificate alte leziuni.

Poliția Româna a mai transmis că au fost conduse la audieri mai multe persoane, care în acest moment dau declarații cu privire la evenimentul tragic din Piața Constituției.

Polițiștii analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, urmând să fie conduse la audieri și alte persoane.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW