Thursday, October 28, 2021
Jurnalism corect


Noi descinderi la clanurile Duduianu și Rinu / Frații lui Emi Pian, suspecți în dosar

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie , at 12 august 2020 Etichete: , , , ,

Miercuri au loc noi percheziții după scandalul clanurilor rivale Duduianu și Rinu. Conform surselor mainnews.ro, descinderile ar avea loc la casa lui Emi Pian din cartierul Rahova şi la locuinţa din sectorul 2 a liderului clanului Rinu.

Potrivit acelorași surse, criminaliștii caută mai multe probe pentru dosarul deschis după ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis în urmă cu o săptămână.

Frații lui Emi Pian, suspecți în dosar

Doi dintre frații lui Emi Pian ar fi suspecți în dosar pentru tentativă de omor. Violeta Podolianu, avocat în acest dosar, spune în urma perchezițiilor nu au fost găsite bunuri sau substanțe interzise.

„Clientul meu (n.r. Ciprian, fratele lui Emi Pian) a fost condus la Omoruri pentru a fi audiat. Vom vedea cum decurg audierile. Amândoi au calitatea de suspect (n.r. Ciprian și Grațian) A fost găsit doar un cuțit pe care-l are orice om în gospădărie”, a declarat avocatul Violeta Podolianu.

Conform spuselor avocatului, unul din frații lui Emi Pian a fost deja condus la audieri.

Precizările procurorilor

Conform procurorilor, după percheziții urmează să fie făcute audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

”În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Context

Conflictul în urma căruia Florin Mototolea și-a pierdut viața s-ar fi declanșat în timpul unui joc de barbut pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între clanurile Duduianu și Rilu.

Richard Emanuel Gheorghe, principalul suspect în cazul uciderii interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost reținut pentru 24 de ore.

Anchetatorii susțin că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, Richard Emanuel Gheorghe, în vârstă de 26 de ani, l-ar fi înjunghiat pe Florin Mototolea „cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus  transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare.”

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW