Wednesday, January 19, 2022
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Toată lumea va avea căldură şi apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 28 octombrie 2020

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat marți seară într-o emisiune televizată că bucureștenii vor beneficia în această iarnă de apă caldă și căldură, precizând totodată că se vor înregistra sute de avarii la nivelul rețelei de distribuție.

Edilul a promis că vor fi create echipe operative ale Termoenergetica pentru detectarea și remedierea avariile la rețea.

„Asta e tot ce putem face în această iarnă şi este ce am spus şi în campania electorală. Pentru asta e nevoie de echipamente, de exemplu de detectoare ca să nu se ducă oamenii să vadă de unde iese aburul, ci să detecteze exact unde este avaria. E nevoie de  echipe, nu sunt suficiente la nivelul municipalităţii şi atunci trebuie să faci nişte licitaţii de urgenţă ca să mai aduci nişte privaţi care să intervină. Trebuie să ai deja materialele în stoc cu care se intervine, adică acele bucăţi de conductă cu care să înlocuieşti”, a mai declarat primarul ales al Capitalei la Digi24, citat de News.ro.

Întrebat cât la sută dintre bucureşteni pot miza pe apă caldă şi căldură în calorifere, Nicușor Dan a afirmat că absolut toată lumea va beneficia de aceste servicii, însă se vor înregistra numeroase avarii la nivelul rețelei.

Toată lumea va avea căldură şi apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii. Promisiunea este că în modul cel mai transparent o să le facem, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil. Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni. Bineînţeles, începând cu primăvară, când vremea o permite, o să încercăm să luăm bani europeni şi o să încercăm să facem treaba serioasă de înlocuire a reţelei”.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW