Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan, susținut de PNL în cursa pentru Primăria Capitalei: Dorința bucureștenilor de a avea un candidat împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 27 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Nicușor Dan i-a mulțumit public, într-un mesaj pe Facebook, lui Ludovic Orban pentru susținerea din partea PNL în cursa pentru alegerea Primarului General al Capitalei.

Candidatul independent susține că odată cu acest gest al președintelui PNL „dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”.

„Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție.

Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”, a scris Nicușor Dan. pe Facebook.

Președintele liberalilor, Ludovic Orban, a anunțat, joi, că a luat decizia să-l propună pe Nicușor Dan candidat la Primăria Municipiului București din partea PNL.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *