Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi plătit / În conturile Primăriei am găsit 4,4 milioane de lei şi popriri pentru 80 de milioane de lei

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 3 noiembrie 2020

Nicușor Dan a anunțat că stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din București va fi plătit luni, 9 noiembrie. Primarul Capitalei susține că a găsit 4,4 milioane de lei în conturile Primăriei și popriri de 80 de milioane de lei.

Nicușor Dan a precizat că în această săptămână Primăria va primi banii de la Guvern, urmând ca săptămâna viitoare să fie efectuată plata către persoanele cu dizabilități din Capitală.

Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucureşti va fi plătit luni, 9 noiembrie. În această săptămână vom primi banii de la Guvern, iar apoi ne vom putea onora obligaţiile faţă de adulţii cu dizabilităţi din Capitală”, a anunţat, marţi, Nicușor Dan.

Primarul Capitalei a menționat că a găsit 4,4 milioane de lei în conturile PMB, iar necesarul pentru plata stimulentelor financiare ajunge la 28 de milioane.

Vă informez că singurii bani pe care i-am găsit în conturile Primăriei au fost 4,4 milioane de lei şi popriri pentru 80 de milioane de lei. În condiţiile în care pentru plata acestor stimulente financiare necesarul e de 28 de milioane de lei”, a adăugat primarul Capitalei.

Direcția Generală de Asistență Socială (DGASPC), instituție aflată în subordinea municipalității, a anunțat în 27 octombrie că nu dispune de fonduri pentru plata stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap.

CITEȘTE ȘI: Direcția de Asistență Socială București nu are bani pentru plata stimulentului persoanelor cu handicap

Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din București va fi plătit luni, 9 noiembrie. În această săptămână…

Publicată de Nicușor Dan pe Marţi, 3 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW