Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Sper într-un acord între partide pentru noi consilii de administrație și adunări generale în companiile municipale

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 2 decembrie 2020

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat miercuri, în debutul ședinței de Consiliu General, că și-ar dori organizarea unei noi ședințe săptămâna viitoare astfel încât să fie operate modificări în structurile de conducere ale companiilor municipale.

Totodată, edilul a precizat că în ședința viitoare va fi realizată și o rectificare bugetară pentru extinderea limitei la subvenția acordată Termoenergetica, STB și Direcției de Asistență Socială

„Sper să avem o ședință săptămâna viitoare. Este nevoie de o rectificare bugetară. Trebuie extinsă limita pentru subvenția la termie, transportul public și Direcția de Asistență Socială. Sper ca, cât mai curând, să existe un acord al partidelor care formează majoritate astfel încât să avem noi consilii de administrație și noi componenți ai adunărilor generale”, a afirmat Nicușor Dan.

În privința alegerii viceprimarilor, primarul a explicat că, potrivit Codului Administrativ, acest lucru nu se poate realiza până când instanța nu va valida toate mandatele de consilier.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW