Tuesday, May 18, 2021
Jurnalism corect


Nicușor Dan, propus candidatul PNL la alegerile de la Primăria Capitalei / Orban: PNL face un sacrificiu / Barna: O veste bună

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 27 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Președintele liberalilor, Ludovic Orban, a anunțat, joi, că a luat decizia să-l propună pe Nicușor Dan candidat la Primăria Municipiului București din partea PNL.

Ludovic Orban spune că prin susținerea lui Nicușor Dan PNL face într-un fel un sacrificiu pentru că renunță astfel la un candidat propriu pentru Primăria Capitalei.

„În 2016 din păcate bucureștenii au luat o decizie care a dus orașul în pragul falimentului. PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă. În urma acestei cercetări, am văzut clar că toți candidații PNL pot câștiga alegerile, dar nu avem garanția că vor câștiga împotriva PSD. În urma discuțiilor cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune ca și candidat la PMB susținut de PNL. În zilele următoare voi susține această propunere în fața PNL București.(…)Nu am avut nicio negociere de natură politică cu Nicușor Dan. Au fost discuții legate de problemele Bucureștiului. PNL face într-un fel un sacrificiu pentru că renunță să aibă un candidat propriu și susține un partid din afara PNL. Eu am încredere deplină că are toate datele să asigure o bună guvernare locală”, a declarat Ludovic Orban

Președintele USR, Dan Barna, consideră că decizia PNL reprezintă „un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București”

„O veste bună – PNL tocmai a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei. Anunțul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București”, susține Barna.

sursa foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW