Friday, January 21, 2022
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Primăria Capitalei sistează finanțarea pentru noi statui în București. Banii vor fi redirecționați către investiții prioritare

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 18 februarie 2021

Primarul Capitalei a anunțat că va sista finanțarea pentru construirea de noi statui în București. Nicușor Dan a precizat că a trimis Corpul de Control pentru a verifica fraudele semnalate de Poliția Capitalei în legătură cu monumentele realizate în anii trecuți.

Am cerut Corpului de Control să verifice fraudele semnalate de Poliția Capitalei în legătură cu mai multe monumente realizate în anii trecuți în București. Cei responsabili vor fi identificați și sancționați, iar informațiile strânse vor fi trimise mai departe poliției, pentru eventuale inculpări”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Banii obținuți din sistarea finanțării construcției de noi statui vor fi redirecționați către mai multe investiții prioritare: modernizarea sistemului de termoficare, combaterea poluării și dezvoltarea infrastructurii de transport, a precizat edilul.

Anunț în același timp că Primăria Capitalei sistează pentru acest an orice finanțare pentru noi statui în București. Redirecționăm banii pentru investițiile prioritare, neglijate de precedenta administrație – în modernizarea sistemului de termoficare, în combaterea poluării, în dezvoltarea infrastructurii de transport”, a adăugat primarul Capitalei.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW