Wednesday, May 18, 2022
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Prima etapă a construcției bugetului pentru 2021 s-a încheiat. Punem bazele unui oraș trainic, sigur, la standarde europene

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 1 februarie 2021

Nicușor Dan a anunțat că a fost finalizată prima etapă a construcției bugetului PMB pentru anul 2021. Primarul Capitalei a avut luni mai multe dezbateri cu instituțiile de Cultură din subordinea Primăriei. 

Prima etapă a construcției bugetului pentru 2021 s-a încheiat. Ziua de astăzi am dedicat-o dezbaterilor cu instituțiile de cultură din subordinea Primăriei și am purtat discuții cu directorii teatrelor, ai Operei Comice, Circului și Centrului Cultural Lumina”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Primarul Capitalei a precizat că va sprijini sectorul Cultural din București și i-a asigurat pe artiști că vor avea parte de condiții bune pentru a-și putea desfășura activitatea.

Sunt unele teatre care funcționează în clădiri improprii, altele care reușesc să se descurce bine în condiții mai grele, dar sunt și instituții care nu reușesc să se organizeze tocmai bine. Am tot respectul pentru artiștii noștri și pentru toți cei care lucrează în teatrele bucureștene, la Operă sau la Circ. Vom avea mereu în vedere sprijinul pentru acest sector și în timpul mandatului meu îmi doresc să avem din ce în ce mai multe spectacole, din ce în ce mai mulți spectatori, dar și condiții bune pentru cei care își desfășoară munca în acest domeniu”, a adăugat primarul Capitalei.

Nicușor Dan susține că bugetul PMB pentru anul 2021 va fi construit ținând cont de rundele de dezbateri pe care le-a avut în ultimele săptămâni cu autoritățile și reprezentanții societății civile.

De-acum, bugetul Primăriei intră în linie dreaptă. Mulțumesc tuturor celor care au participat la dezbateri, organizațiilor non-guvernamentale care au fost prezente și au adresat întrebări foarte directe celor din direcțiile și instituțiile Primăriei. Îi asigur pe toți că voi ține cont de discuțiile din aceste săptămâni și vom construi un buget corect, care să răspundă nevoilor bucureștenilor. Avem în vedere prioritățile din fiecare domeniu și punem bazele unui oraș trainic, sigur, la standarde europene”, a completat Dan.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW