Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan o acuză pe Gabriela Firea: A trimis un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 9 iunie 2020 Etichete: , ,

Candidatul comun al opoziției pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a acuzat-o pe Gabriela Firea că l-a trimis să investigheze circumstanțele în care un troleibuz a luat foc duminică pe Dumitru Catană, fost șef al Consiliului de Administrație al fostului RATB, actualul STB, pe care Firea l-a demis în august 2017, când un tramvai a luat foc.

„Să trimiți un ins demis după ce un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări.

Ne-a anunțat dna Firea că trimite Corpul de Control al Primăriei la STB să investigheze cazul troleibuzului care a luat foc în mers, duminică.

Șeful Corpului de control al Primăriei este Dumitru Catană, fost Președinte al Consiliului de Administrație al fostului RATB, actualul STB, pe care primărița Firea l-a demis în august 2017, când tramvaiul 25 a luat foc.

Așadar, Gabriela Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări. Asta e gradul de competență în administrație promovat de primarul Capitalei, Gabriela Firea,” a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Un troleibuz a luat foc duminică în București pe Bulevardul Lascăr Catargiu. Deocamdată nu au fost făcute publice cauzele exacte ale acestui accident.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW