Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


Nicușor Dan, mesaj de susținere pentru Maia Sandu: E nevoie de un președinte care înțelege și prețuiește valorile democratice

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 13 noiembrie 2020

Nicușor Dan îndeamnă cetățenii Republicii Moldova aflați în București să meargă duminică la vot și să o voteze pe Maia Sandu în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Primarul Capitalei consideră că cel mai bun viitor pentru Republica Moldova se poate construi prin orientarea țării spre Uniunea Europeană.

Nicușor Dan a precizat că Maia Sandu ar fi un președinte care „înțelege și prețuiește valorile democratice”.

Îi îndemn pe toți cetățenii Republicii Moldova aflați în București să meargă duminică la vot și să voteze cu Maia Sandu în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

Cel mai bun viitor pentru Republica Moldova se poate construi prin orientarea țării spre Uniunea Europeană și prin consolidarea legăturilor ei cu România.

Oamenii de dincolo și de dincoace de Prut au nevoie de un președinte care înțelege și prețuiește valorile democratice”, este mesajul dat de primarul Capitalei.

Îi îndemn pe toți cetățenii Republicii Moldova aflați în București să meargă duminică la vot și să voteze cu Maia Sandu…

Publicată de Nicușor Dan pe Vineri, 13 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW