”În urma discuțiilor din Comitetul Politic al USR, președintele Dan Barna l-a invitat pe Nicușor Dan la ședinta de astăzi unde se dezbate regulamentul privind candidaturile interne pentru alegeri locale pentru non-membri și candidați independenți”, a anunțat USR.

Comitetul Politic al USR se reunește, sâmbătă, pentru a discuta adoptarea unui regulament pentru stabilirea candidaților la alegerile locale.

86% dintre membrii USR București îl susțin pe Nicușor Dan pentru a candida la Primăria Capitalei, potrivit unui sondaj care a fost realizat în perioada 8 – 11 octombrie.

Rezultatele consultării au fost următoarele: 86,1% dintre membri îl susțin pe Nicușor Dan, 3,78% pe Dragoș Dragoteanu și 10,12% pe Mihnea Bărbulescu. Potrivit sursei citate, la consultare și-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1917.

Nicușor Dan, fost președinte al USR,  nu este la prima încercare de a candida la Primăria Capitalei. În 2016, el a obținut 32,5%, iar Gabriela Firea 42,97%.

Trebuie menționat că Alianța USR – PLUS l-a propus drept candidat la Primăria Capitalei pe fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

sursa foto: Facebook