Saturday, March 6, 2021
Jurnalism corect


Nicușor Dan, întâlnire cu cei șase primari de sector: Nu e obligatoriu să fim buni prieteni, dar e foarte important să fim buni parteneri

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 14 decembrie 2020

Nicușor Dan a avut, luni, o întâlnire online cu cei șase primari de sector din Capitală. Primarul Capitalei a menționat că au fost discutate măsurile pentru protejarea bucureștenilor de COVID-19, stimularea investițiilor, politicile fiscale locale și problema salubrității. 

Am avut azi o întâlnire online cu toți cei 6 primari de sector din Capitală, pentru a discuta despre coordonarea dintre noi în rezolvarea problemelor bucureștenilor. Alegerile s-au încheiat, avem înainte trei ani și jumătate fără niciun scrutin, deci singura noastră preocupare trebuie să fie buna administrație. Am spus că-mi doresc o relație funcțională cu toți primarii de sector, indiferent de apartenența politică. Sunt interesat de soluții, nu de conflicte”, a precizat Nicușor Dan, pe Facebook.

Primarul Capitalei susține că edilii au convenit să aibă periodic astfel de întâlniri și să solicite o întâlnire cu noul premier, după ce Guvernul va fi format.

Concret, am vorbit azi despre măsurile pentru protejarea bucureștenilor de COVID-19, despre o abordare unitară în chestiunea salubrității, despre stimularea investițiilor și politicile fiscale locale și despre mai multe subiecte sociale (inclusiv subiectul burselor școlare în București). Am convenit să discutăm periodic între noi pe teme de administrație locală, iar după formarea noului guvern să solicităm împreună o întâlnire cu noul premier pentru o abordare largă a temelor prioritare ale Capitalei.

Concluzia discuției cu primarii de sector, din punctul meu de vedere: nu e obligatoriu să fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucureșteni să fim buni parteneri”, a adăugat primarul Capitalei.

Am avut azi o întâlnire online cu toți cei 6 primari de sector din Capitală, pentru a discuta despre coordonarea dintre…

Publicată de Nicușor Dan pe Luni, 14 decembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW