Wednesday, May 29, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan îl provoacă pe Cristian-Popescu Piedone la o dezbatere electorală publică

By Preda Maria , in Politic Stirile zilei , at 1 mai 2024 Etichete: ,

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a afirmat că îl provoacă pe Cristian-Popescu Piedone (PUSL) la o dezbatere electorală publică, potrivit Antena 3 CNN

Într-un interviu acordat Antena 3 CNN, Nicușor Dan a afirmat că îl provoacă pe Cristian-Popescu Piedone la o dezbatere electorală publică, motivată de clasamentul acestora în ultimele sondaje.

Nicușor Dan, întâlniri cu lideri PNL

Actualul edil general a transmis că, în perioada în care candidatul alianței PSD-PNL era Cătălin Cîrstoiu, a avut câteva întâlniri cu lideri PNL. Nicușor Dan nu a vrut să îi identifice pe liderii PNL și nici să precizeze care au fost subiectele de discuții.

„Ce v-am pus atunci, vă spun și acum: în momentul în care candidatul PNL-PSD era domnul Cîrstoiu, am avut niște discuții … Asta e tot ce pot să vă spun. (De atunci,) nu m-am mai întâlnit cu ei și, evident (nu m-am întâlnit) de când ei au candidat la Primărie. E o chestiune de bun simț: în momentul în care ai o discuție care nu este publică, nu vii tu să o faci publică”, a declarat Nicușor Dan.

Piedone, provocat la dezbatere

Nicușor Dan a transmis, în direct, că își dorește foarte mult o dezbatere cu Cristian Popescu Piedone, date fiind locurile pe care aceștia le ocupă în sondaje, primii doi clasați.

El a menționat că vrea să convină cu Piedone ca dezbaterea să fie moderată într-un studio TV.

„Îmi doresc foarte tare (o dezbatere) cu domnul Cristian Popescu Piedone, pentru că este cel mai bine clasat din bazinul de stânga – PSD. Din momentul în care convenim ca dezbaterea să aibă loc într-un studio TV, încep discuțiile între staff-urile candidaților și se ajunge (la o înțelegere). Mi se pare corect față de bucureșteni, pentru că suntem primii doi clasați”, a transmis candidatul susținut de Alianța Dreapta Unită.

Nicușor Dan a mai transmis că în campania sa electorală exclude o dezbatere cu Sebastian Burduja, candidatul coaliției din partea PNL. Anterior, Nicușor Dan a mai afirmat că nu o să îl atace pe Burduja în campania electorală, motivat fiind de voturile pe care le-ar putea obține din partea simpatizanților PNL.

„E greu să nu spui niște lucruri într-o dezbatere electorală. E greu să nu ataci. Și e greu să uiți, a doua zi, lucrurile alea și să faci o majoritate. Eu îmi doresc o majoritate cu PNL”, a iterat Nicușor Dan.

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin CÎrstoveanu

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW