Monday, May 17, 2021
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Haideți la vot pentru că România și Bucureștiul merită să se dezvolte cu adevărat

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 decembrie 2020

Nicușor Dan îi îndeamnă alegătorii să iasă la vot, spunând că România și Bucureștiul „merită să se dezvolte cu adevărat”. Primarul Capitalei susține că acum este momentul să „le-o plătim celor care și-au bătut joc de România”.

Mai sunt câteva ore până la închiderea urnelor, veniți și votați! Haideți la vot pentru că România și Bucureștiul merită să se dezvolte cu adevărat! Acum e momentul să le-o plătim celor care și-au bătut joc de România pe vremea lui Dragnea!”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Primarul Capitalei susține că a votat pentru o colaborare amplă în folosul comunității, între administrația locală și cea centrală.

Am votat azi pentru dezvoltarea României și a Capitalei, pentru o colaborare amplă și pragmatică, în folosul cetățenilor, între administrația locală și administrația centrală. România are o uriașă oportunitate de dezvoltare și bunăstare prin cei 80 miliarde euro bani europeni, am votat pentru fructificarea acestei oportunități.

Am votat pentru direcția pro-europeană a țării și pentru un Parlament corect, care susține justiția și respinge corupția. E obligatoriu ca cei care și-au bătut joc de statul de drept și au încercat să scoată România din Europa să fie penalizați azi la vot.

Urez la mulți ani tuturor celor care poartă numele Sfântului Nicolae, mulțumesc și eu pentru urările primite cu această ocazie și îi îndemn pe toți bucureștenii și pe toți românii să vină azi la vot”, se arată într-un mesaj pe Facebook al primarului Capitalei.

🟨 Mai sunt câteva ore până la închiderea urnelor, veniți și votați! Haideți la vot pentru că România și Bucureștiul…

Publicată de Nicușor Dan pe Duminică, 6 decembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW