Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Gabriela Firea și-a detonat în față propriul fake news

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 18 noiembrie 2020

Nicușor Dan denunță o știre falsă distribuită de Gabriela Firea, prin care fostul primar al Capitalei îl acuza pe acesta că l-ar fi numit în funcție pe Adrian Bold, arhitectul-șef al municipiului București.

Primarul general al Capitalei a publicat un document semnat de Gabriela Firea, prin care aceasta îl reintegra pe Adrian Bold în funcția de arhitect-șef.

Documentul prezentat a fost semnat în data de 28 octombrie, cu o zi înainte ca Nicușor Dan să preia mandatul.

Gabriela Firea și-a detonat în față propriul fake news. Zicea ea într-o postare, pe care a șters-o între timp, că l-aș fi numit în funcție pe arhitectul-șef Adrian Bold. E de râsul-plânsul fiecare postare a sa, dar asta le-a întrecut pe toate.

Aveți, mai jos, cine a semnat pentru reintegrarea lui Adrian Bold în funcția de arhitect-șef, pe 28.10.2020, deci cu o zi înainte de a prelua eu mandatul – chiar doamna ex-primar.

Problema serioasă este câte acte de acest fel a mai semnat Gabriela Firea și nu-și mai amintește de ele. O și mai mare problemă este că Firea nu a întocmit corect actele de demitere, iar instanța a anulat decizia primarului. Din acest motiv Primăria este azi obligată la plata unei sume consistente”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Publicată de Nicușor Dan pe Miercuri, 18 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *