Friday, February 23, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Este inacceptabil ca viața oamenilor să fie pusă în pericol pentru că parcul auto al STB este învechit, troleibuzele, autobuzele, tramvaiele sunt absolut mizerabile

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 7 iunie 2020 Etichete: , , ,

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a reacționat după ce un troleibuz a luat foc în București și a acuzat-o pe Firea că este preocupată să îl saboteze, amintind de incidentul de vineri, când viceprimarul Aurelian Bădulescu i-a boicotat conferința de presă.

„Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetența administrației Firea și în privința transportului în comun. Solicit explicații publice de la Primarul General, Gabriela Firea, și de la directorul STB! Vă reamintesc că directorul STB a fost trimis de doamna Gabriela Firea la conferința mea de presă de vineri pentru a mă sabota, alături de viceprimar și alți angajați ai STB și ai Primăriei. Acestea sunt preocupările STB și ale doamnei Firea, nu modernizarea parcului auto al STB!”, a scris Nicușor Dan, duminică, pe pagina de Facebook.

„Este inacceptabil ca viața oamenilor să fie pusă în pericol pentru că parcul auto al STB este învechit, troleibuzele, autobuzele, tramvaiele sunt absolut mizerabile, iar toate achizițiile făcute de doamna Firea sunt cel puțin dubioase”, a adăugat el.

Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW