Monday, June 17, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan, după perchezițiile de la PMB: În perioada precedentei administrații s-au petrecut ilegalități / Reacția Gabrielei Firea: Ilegalitate înseamnă să-ți bagi joc de bucureșteni și de orașul acesta de aproape două luni

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 decembrie 2020

Nicușor Dan a afirmat că se bucură că polițiștii verifică posibile ilegalități petrecute în Primăria Capitalei în perioada fostei administrații și susține că nicio persoană dintre cele cercetate nu va fi acoperită, indiferent de funcția ocupată. Gabriela Firea, în schimb, a precizat că echipa pe care a condus-o a respectat mereu legea.

Există cooperarea deplină a Primăriei Capitalei pentru punerea la dispoziție a tuturor documentelor solicitate de către polițiști. Nicio persoană dintre cele cercetate nu va fi acoperită, indiferent de funcția ocupată. Am semnalat în mai multe rânduri că, în perioada precedentei administrații, s-au petrecut ilegalități în Primăria Capitalei. Personal, mă bucur că există astfel de verificări în probleme despre care vorbesc și pe care le semnalez de ani de zile”, a declarat Nicușor Dan.

Contactată de mainnews.ro, Gabriela Firea a precizat că fosta administrație a Capitalei a respectat mereu legea și îl acuză, la rândul său, pe Nicușor Dan că își bate joc de bucureșteni de aproape două luni.

Ilegalitate înseamnă să-ți bagi joc de bucureșteni și de orașul acesta de aproape două luni de când ești pus în funcție și nu faci nimic. Stai închis in birou și scrii prostii pe Facebook. Cu siguranță eu și echipa mea am respectat mereu legea si spiritul ei”, a precizat fostul primar al Capitalei, pentru mainnews.ro.

CITEȘTE ȘI: Percheziții la două direcții ale Primăriei Capitalei: Sunt vizate fapte privind construirea fără autorizație a unor imobile în Bucureștii Noi și Chitila – surse

Poliția Capitalei a efectuat percheziții în sediul Primăriei, la Direcța Generală Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, de unde s-au ridicat mai multe documente, potrivit unui comunicat transmis de PMB. Dosarul vizează construirea fără autorizație a unor imobile, în Bucureștii Noi și Chitila.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW