Thursday, August 18, 2022
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Din prima zi, avem peste 300 de elevi înscriși în proiectul „Vacanță activă în București”

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 6 aprilie 2021

Nicușor Dan arată că peste 300 de elevi s-au înscris pentru proiectul „Vacanța activă în București”, ce permite supravegherea copiilor sub 12 ani, între 12 și 23 aprilie, perioada suplimentară a vacanței școlare de primăvară. 

Pentru cei interesați, care au nevoie de o mână de ajutor în perioada vacanței din această lună, las aici cele două link-uri unde găsesc formularele de înscriere: https://bit.ly/3urrame – pentru locațiile Proedus, respectiv https://bit.ly/3mljD5m – pentru locațiile Operei Comice pentru Copii”, a precizat primarul Capitalei.

Locațiile puse la dispoziție de PMB sunt: Muzeul Copiilor, de pe Bulevardul Decebal, hub-ul educațional Proedus de la AFI Cotroceni, Opera Comică pentru Copii, Sala Palatului și sediul Corului Național de Cameră Madrigal.

Ne-am asigurat că se vor respecta toate măsurile de siguranță necesare în această perioadă și că cei mici vor avea parte de timp de calitate petrecut în compania colegilor noștri, vor viziona spectacole, se vor distra împreună cu actori profesioniști, vor avea parte de jocuri creative, exerciții de dezvoltare personală, lucru manual și alte asemenea activități recreative”, a adăugat Nicușor Dan.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW