Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Nicuşor Dan: Din această seară, bucureştenii se pot plimba pe Podul Mare din Cişmigiu, care a fost consolidat şi renovat

By news.ro , in Stirile zilei , at 28 aprilie 2023 Etichete: , ,

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, de vineri seară, bucureştenii se pot plimba pe Podul Mare din Cişmigiu, care a fost consolidat şi renovat de Primăria Capitalei. „Am început procesul de alimentare cu apă a lacului Cişmigiu, care a fost golit pe parcursul derulării procedurii de modernizare a podului”, a mai precizat edilul general.

„Din această seară, bucureştenii se pot plimba pe Podul Mare din Cişmigiu, care a fost consolidat şi renovat de Primăria Capitalei. De asemenea, am început procesul de alimentare cu apă a lacului Cişmigiu, care a fost golit pe parcursul derulării procedurii de modernizare a podului”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.

El a mai spus că „Podul Mare din Cişmigiu, un simbol al parcului monument istoric, a fost construit în urmă cu peste o sută de ani (în perioada 1913- 1914), însă nu a fost niciodată reabilitat, fiind făcute doar mici reparaţii”.

„Din cauza degradării, acesta reprezenta un real pericol pentru vizitatori. De aceea, erau extrem de importante reparaţiile capitale care să asigure stabilitatea şi siguranţa construcţiei”, a conchis primarul general al Capitalei.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW