Wednesday, February 28, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan destructurează „Caracatița” de la PMB / Consilierul personal și nașa Gabrielei Firea, demiși din funcții de conducere

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 decembrie 2020

Nicușor Dan a anunțat schimbări în conducerea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Marius Coaje, director adjunct și Alina Tarcevschi, director executiv adjunct sunt cei înlocuiți de Primarul Capitalei. 

Azi am decis schimbări în conducerea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcții Marius Coaje, director adjunct și Alina Tarcevschi, director executiv adjunct”, se arată într-o postare a lui Nicușor Dan.

Marius Coaje a fost consilierul personal al Gabrielei Firea în timpul mandatului de primar general al Capitalei și ar fi fost condamnat cu suspendare pentru furt.

Consilierul pentru infrastructură al Primarului General, Marius Coajă. Este totodată director adjunct al administrației pentru consolidări. A fost condamnat cu suspendare pentru furt”, a spus Nicușor Dan, în timpul campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie.

Alina Tarcevschi este nașa Gabrielei Firea și a ocupat, de-a lungul celor patru ani de mandat, mai multe posturi în cadrul Primăriei Capitalei sau al companiilor municipale, fiind, printre altele, șefa de cabinet a fostului primar.

Nicușor Dan a anunțat că noul director adjunct al Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic va fi Edmond Niculușcă, fondatorul Asociației ARCEN.

De asemenea, în funcția de director adjunct al acestei Administrații îl voi numi pe Edmond Niculușcă. El e fondatorul Asociației ARCEN și un om care s-a luptat mult în ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei și inițiatorul proiectului „Antiseismic District”, primul proiect din România de informare, educare și abilitare a unei întregi comunități urbane vulnerabile la cutremur. E cel care a strâns fonduri pentru renovarea Școlii Centrale și a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul București”, a precizat Nicușor Dan.

AMMCRS este condusă de Lucian Voicu, fost inspector în Primăria Voluntari, condusă de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • Lupta acestui maimutoi in lipsa de altceva a inceput. Suntem in 2023 si El se bate cu vrajitoarele. Incompetent personal.

  • Incredibil, fosta administratie a reabilitat peste 100 de imobile iar maimutoiul asta a reabilitat doar una si aia inceputa de vechia administratie ! #FARAINCOMPETENTAAJUNGEMDEPARTE

  • … [Trackback]

    […] There you can find 17824 more Info to that Topic: mainnews.ro/nicusor-dan-destructureaza-caracatita-de-la-pmb-consilierul-personal-si-nasa-gabrielei-firea-demisi-din-functii-de-conducere/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW