Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan, despre întreruperile conferințelor de presă: Gabriela Firea trebuie să spună public dacă se delimitează de acest scandal

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 19 iunie 2020 Etichete: , ,

Nicușor Dan, candidatul USR-PNL la Primăria Capitalei, susține că scandalurile de la conferințele sale de presă nu sunt întâmplătoare și îi solicită Gabrielei Firea să spună public faptul că se delimitează de aceste acțiuni.

”E tragi-comic ce s-a întâmplat. Am anunțat ieri o conferința de presă în zona Progresului din Sectorul 5. M-am trezit cu vreo 20 de mașini de gunoi. Acele mașini aparțineau Primăriei Sectorului 5. Cele 20 de mașini claxonau. Erau doi polițiști locali care dirijau aceste mașini de gunoi, care se învârteau în cerc. În cele din urmă a venit Poliția Națională care s-a comportat OK și a dat și amenzi. E a doua oară când cineva de la PSD întrerupe în două săptămâni o conferință a mea. Gabriela Firea trebuie să spună dacă se delimitează de acest scandal printr-o conferință de presă. Nu o să ne lăsăm intimidați de așa ceva, iar bucureștenii vor ști să facă diferența”, a spus Nicușor Dan, la Realitatea Plus.

Nicușor Dan le solicită social-democraților să explice cele două incidente de la conferințele de presă.

 „Apelez public la PSD București să iasă să explice ce s-a întâmplat acum două săptămâni și ce s-a întâmplat azi. Publicul este interesat de asta. Bucureștenii vor alege în cunoștință de cauză. Avem un mediu privat în București care se bate de la egal la egal cu alte orașe europene și avem o administrație publică în Capitală incompetentă”

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW