Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan, despre întâlnirea cu Klaus Iohannis: Preşedintele este preocupat de situaţia în care se află Bucureştiul

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 24 septembrie 2020 Etichete: , ,

Nicușor Dan a declarat că întâlnirea pe care a avut-o, joi, cu Klaus Iohannis, a fost una firească și susține că președintele este preocupat de viitorul Capitalei.

Nicușor Dan a motivat întâlnirea pe care a avut-o cu Klaus Iohannis, spunând că președintele ar fi preocupat de viitorul Capitalei.

Am fost la Palatul Cotroceni. Comunicatul pe care l-a dat Administraţia Prezidenţială rezumă destul de bine ce s-a întâmplat acolo. Preşedintele este preocupat de situaţia în care se află Bucureştiul şi am discutat de soluţii pentru atragere de fonduri europene, soluţii pentru dezvoltarea economică a oraşului. După cum ştiţi, preşedintele a fost un primar de mare succes în Sibiu. (…) Eu cred că discuţia aceasta a fost firească în contextul în care oraşul acesta cu resurse uriaşe este în faliment şi multe din serviciile esenţiale pentru viaţa oamenilor sunt la nivelul care sunt”, a declarat Nicușor Dan, într-o conferință de presă.

Nicușor Dan s-a întâlnit, joi, cu președintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre problemele Capitalei și despre modul în care acestea ar putea fi rezolvate.

Klaus Iohannis a dat de înțeles că îl susține pe Nicușor Dan în lupta cu Gabriela Firea, afirmând că soluțiile propuse de candidatul PNL și USR-PLUS sunt fezabile și pot rezolva problemele Bucureștiului.

Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, precizează Administrația Prezidențială, pentru Digi24.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis îl susține pe Nicușor Dan în lupta pentru București / Marcel Ciolacu: Cred că la Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 42864 more Info on that Topic: mainnews.ro/nicusor-dan-despre-intalnirea-cu-klaus-iohannis-presedintele-este-preocupat-de-situatia-in-care-se-afla-bucurestiul/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: mainnews.ro/nicusor-dan-despre-intalnirea-cu-klaus-iohannis-presedintele-este-preocupat-de-situatia-in-care-se-afla-bucurestiul/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you can find 81782 more Information on that Topic: mainnews.ro/nicusor-dan-despre-intalnirea-cu-klaus-iohannis-presedintele-este-preocupat-de-situatia-in-care-se-afla-bucurestiul/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *