Tuesday, June 28, 2022
Jurnalism corect


Nicușor Dan, despre candidații PSD pentru Consiliul General: Nume triste din istoria expirată a României postdecembriste, persoane cu probleme penale, foști reprezentanți ai cluburilor Securitații și Miliției

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 18 august 2020 Etichete: ,

Candidatul susținut de PNL și USR PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a criticat-o pe Gabriela Firea și PSD pentru numele înaintate pe lista de candidați pentru Consiliul General al Capitalei. 

„Primarul PSD Gabriela Firea și PSD au dovedit, încă o dată, prin numele propuse pentru Consiliul General, că nu sunt capabili să-i înțeleagă pe bucureșteni și să-i respecte. Nume triste din istoria expirată a României postdecembriste, persoane cu probleme penale, foști reprezentanți ai cluburilor Securitații și Miliției – aceasta este oferta pentru Capitala României, în anul de grație 2020. Cu ce o să ajute Petre Roman la modernizarea Bucureștiului, o să planteze panseluțe, din nou, în Piața Universității? O să ofere consiliere pentru un nou 10 august? Cum o să le facă viața mai bună bucureștenilor Dumitru Dragomir? O să-i învețe pe cei din Primărie cum să organizeze licitațiile, o să aducă modelul ceaușist de dezvoltare urbană? Doamna Firea închide apa caldă și lumina de pe acum, nu văd ce ar putea aduce nou domnul Dragomir”, spune Nicușor Dan.

Actualul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, a depus, luni, lista de candidaţi PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Pe această listă se află fostul premier Petre Roman, actriţa Monica Davidescu, fosta canotoare Elisabeta Lipă, fostul fotbalist Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, fost președinte al FPL, Anghel Iordănescu, fost selecționer al echipei naționale, și fostul fotbalist Daniel Pancu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW