Wednesday, November 29, 2023
Jurnalism corect


Nicușor Dan depune plângeri penale în urma evenimentului de săptămâna aceasta. Primarului Sectorului 5 și șeful companiei de salubritate, vizați

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Politic , at 21 iunie 2020 Etichete: , , ,

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei a anunțat, duminică, în cadrul undei conferințe de presă, că va depune plângere penală împotriva primarului Sectorului 5 și şefului companiei de salubritate de la Sectorul 5 şi şefului Poliţiei Locale de la Sectorul 5.

Plângerea penală vine ca urmare a evenimentului de săptămâna aceasta când candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a fost întrerupt din conferința de presă de mașinile de gunoi ale Primăriei Sector 5.

.„O să fie mâine (luni – n.r.) la Parchet o plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, şefului companiei de salubritate de la Sectorul 5 şi şefului Poliţiei Locale de la Sectorul 5” a declarat Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă la care a participat, duminică după amiază.

Nicușor Dan a spus că nu va depune plângere și pe numele Gabrielei Firea, menționând însă că Primarul General al trebui să dea un punct de vedere referitor la  eveniment.

„Nu împotriva Gabrielei Firea, pentru că nu are nimic direct. Ea este responsabilă politic şi trebuie să dea un răspuns din partea PSD Bucureşti dacă este sau nu este de acord cu acţiunile de alaltăieri şi de acum două săptămâni” a mai spus Nicuşor Dan.

Vezi și USR, plângere penală la DNA împotriva Gabrielei Firea și a primarului Sectorului 5

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • Nicusor victima ipocriziei!Aici a vrut sa ajunga si a ajuns!A intuit ca poate fi o victima a unei inscenari si, asa a fost!Aici judecatorii ,oameni ai acestei tari vor judeca ,ce fapte penale au fost.Cati morti si cati raniti ! Si asta cand PNL si Presedintele se lupta cu Corona.Restul se relaxeaza1Asta e contextul in care apare Nicusor eroul saptamanii trecute!

  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/nicusor-dan-depune-plangeri-penale-in-urma-evenimentului-de-saptamana-aceasta-primarului-sectorului-5-si-seful-companiei-de-salubritate-vizati/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/nicusor-dan-depune-plangeri-penale-in-urma-evenimentului-de-saptamana-aceasta-primarului-sectorului-5-si-seful-companiei-de-salubritate-vizati/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW