Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


VIDEO Nicușor Dan: De mâine ne vom apuca de muncă / Ludovic Orban: Bucureștiul o să devină o capitală economică a regiunii

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 27 septembrie 2020 Etichete: , , , ,

Nicușor Dan, viitorul Primar al Capitalei, conform exit-poll-urilor, a venit la sediul PNL pentru a da declarații, împreună cu premierul Ludovic Orban.

Publicată de Nicușor Dan pe Duminică, 27 septembrie 2020

Nicușor Dan dă asigurări că rezultatul votului de duminică reprezintă începutul unei noi administrații a Bucureștiului.

Bună seara, am venit să mulțumesc partenerilor din PNL pentru campania pe care am dus-o împreună, am venit să-i mulțumesc prietenului meu, Ludovic Orban. Începând de peste 10 zile o să înceapă o altă administrație a Bucureștiului, o administrație parteneră cu cetățeanul, o administrație care o să fie parteneră cu mediul de afaceri, mediul academic, specialiștii, ONG-urile. Vreau să îi asigur pe cetățeni că Guvernul va colabora cu Primăria pentru proiecte care nu pot fi realizate altfel. (…) Cred că Bucureștiul a avut timp de scandaluri care să acopere problemele pe care cetățenii le au.(…) De mâine ne vom apuca de muncă”, a declarat Nicușor Dan.

Ludovic Orban, premierul României, a anunțat că Guvernul va colabora cu Primăria Capitalei pentru ca Bucureștiul să ajungă un centru economic al regiunii.

Bună seara! Astăzi, bucureștenii au decis, clar, că vor un altfel de administrație în București. O administrație mai puțin preocupată de imagine, care să arate respect față de cetățeni, care să aibă o viziune de dezvoltarea a Capitalei, care să pună Bucureștiul în rândul Capitalelor europene. Am un sentiment de bucurie că, deși nu ne-a fost ușor, am luat decizia de a-l sprijini pe Nicușor Dan la PMB. Astăzi se vede clar că, dacă nu eram împreună cu partenerii din USR-PLUS, ar fi fost dificil să eliberăm Bucureștiul de caracatița PSD-istă. În decizia de a-l susține pe Nicușor Dan a contat sinceritatea lui(…) Vreau să spun limpede că tot ceea ce am spus înainte de începe campania electorală rămâne în picioare. Astăzi, Guvernul are un partener la Primăria Capitalei. Foarte multe proiecte ale Bucureștiului sunt realizate în parteneriat cu Guvernul. Astăzi este clar că, între Guvern și Primarul Capitalei ales de bucureșteni este un parteneriat solid care o să ducă la rezultate importante. Sunt proiecte pe care le vom susține împreună. Autostrada de centură va deveni realitate, intersecțiile dintre bulevardele Bucureștiului și centură vor fi realizate pentru a elimina traficul. Principala soluție pentru praful din Capitală este centura verde. Metroul, avem un program ambițios de dezvoltarea metroului. Centura feroviară există și suntem gata să o modernizăm. Nu în ultimul rând, am început și vom continua, împreună cu PMB, scoaterea la lumină a frumuseții Bucureștiului. Bucureștiul o să devină o capitală economică a regiunii. Avem toate datele, singura așteptare era ca bucureștenii să aleagă un primar onest”, a declarat Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW