Monday, October 3, 2022
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Bucureştiul trebuie să reacţioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 23 iulie 2020 Etichete:

Candidatul Alianței USR PLUS- PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, susține că Bucureștiul trebuie să reacționeze „rapid” pentru accesarea fondurilor europene și ca urmare, lucrează cu experți în domeniu, pentru a propune proiectele prioritare în care să fie investiți acești bani.

„În contextul celor 80 de miliarde de euro, bani europeni anunţaţi de preşedintele Iohannis pentru România, Bucureştiul trebuie să reacţioneze rapid pentru accesarea acestor fonduri. Tocmai din acest motiv, lucrez cu o echipă de experţi în atragerea de fonduri europene, împreună cu care voi propune bucureştenilor proiectele prioritare în care vor fi investiţi aceşti bani, în mandatul meu de primar al Capitalei”, a scris Dan, joi, pe Facebook.

Nicușor Dan a explicat că parteneriatul cu ONG-uri specializate este pe lista sa de acţiuni imediate.

„Este necesară şi o comunicare profesionistă şi eficientă cu Ministerul Fondurilor Europene. Metroul de suprafaţă, reabilitarea reţelei de termoficare, obiective de infrastructură legate de energia verde, construcţia de spitale, campusurile şcolare şi un sistem inteligent de control al traficului sunt proiecte eligibile pentru finanţare, iar întregul meu program de guvernare locală este gândit în acest sens. Avem nevoie de experţi oameni profesionişti pentru a putea construi o Capitală de care să fim mândri!”, a susţinut Nicuşor Dan

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW