Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Nicuşor Dan: Astăzi am început reabilitarea aleilor din Parcul Cişmigiu. Ne vom ocupa şi de schimbarea pieselor de mobilier distruse

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 1 aprilie 2024 Etichete: , ,

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a declarat că a demarat luni procesul de reabilitare a aleilor din Parcul Cișmigiu. Această intervenție va include și înlocuirea pieselor de mobilier deteriorate. De asemenea, până în prezent, s-au efectuat lucrări de reparație la Podul Mare din parc, la cuvele celor două lacuri, la locurile de joacă și la țarcurile destinate câinilor.

„Astăzi am început reabilitarea aleilor din Parcul Cişmigiu. Lucrăm pe porţiuni – pe măsură ce terminăm o bucată, ne mutăm la următoarea şi tot aşa mai departe”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

El a adăugat că „sunt multe lucruri pe care le-am făcut în Cişmigiu – am reparat Podul Mare, cuvele celor două lacuri, locurile de joacă, ţarcurile pentru câini”.

„Am plantat gazon, copaci, am montat pergolele pentru plantele agăţătoare. Am decolmatat puţurile de alimentare cu apă, am reabilitat instalaţiile de irigaţii şi am înlocuit toate plăcuţele indicatoare”, a completat Dan.

Edilul general a mai spus că PMB se va ocupa şi de schimbarea pieselor de mobilier distruse.

foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW